Brewery Run Virtual edition

Als we niet langs de brouwerijen kunnen lopen, dan brengen we de brouwerijen toch naar jou. Met de Brewery Run Virtual Edition haal je de lekkerste bieren in huis en loop je ook nog eens een schitterende route in je eigen hometown.

Rennen, drinken en supporten tegelijk!

Dat is wat je doet met de Brewery Virtual Run. Doordat je meedoet met deze run krijg je niet alleen een overheerlijke bierbox, maar support je ook onze brouwers. En dat steuntje kunnen ze hard gebruiken zoals je weet.

Run for your beer

Elke prestatie moet beloond worden. En dat geldt ook voor deze Brewery Virtual Run. En daarom krijg jij nadat je gefinisht bent drie heerlijke speciaalbiertjes van drie verschillende brouwerijen te proeven. En dat ook nog eens uit je eigen koelkast. Haal je medaille erbij en het genieten kan beginnen!

Hoe werkt het?

Bestel een ticket voor jezelf en/of een vriend en wij zorgen dat er een bierpakket en een vette medaille jouw kant op komt. Zodra dit binnen is zet je de biertjes in de koelkast om ze op de juiste temperatuur te laten komen. Zet een mooi rondje uit van 5 km, 7,5 km, 10 km of meer en hobbelen maar!

Ready, set, ..

Go! Jouw Brewery Virtual Run is begonnen. En dat in je eigen neighbour-hood. En één ding: jouw beloning ligt al op je te wachten. Dat wordt genieten!

What’s in your ticket?

Naast dat je een bierbox met 3 verschillende speciaalbieren en een medaille (tevens bieropener) in huis haalt steun je met jouw ticket onze brouwerijen. En dat is je te prijzen. De prijs? Slechts € 19,50 voor één ticket en € 35,- voor twee tickets.

Schrijf je in!

Scoor je ticket via onderstaande button en ga een sportieve beleving en proeverij aan!

SCOOR JE TICKET

 

Agenda Brewery Run

 

20 juni 2021

Brewery Run Leiden

24 oktober 2021

Brewery Run Den Haag

19 december 2021

Brewery Run X-mas Edition

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Organisator

De Brewery Run is powered by Brewery Run VOF.