Run Your Own – City

Een eigen Brewery Run! Dat is de ‘Run your Own‘ editie. Solo of samen met je hardloopbuddy loop je tijdens deze editie een geweldige route en eindig je bij één van de tofste plekken van de stad: een bierbrouwerij! Waar jouw beloning, een bierpakket en jouw medaille, op je ligt te wachten. Daar ga je toch harder van rennen?!

Rennen en supporten tegelijk!

Dat is wat we elke zondag met de Run your Own editie gaan doen. In verschillende steden in Nederland rennen we voor en naar de brouwers. Om hen een steuntje in de rug te geven. En die kunnen ze hard gebruiken zoals je weet.

Run for your beer

Maar elke prestatie moet ook beloond worden. En daarom krijg jij nadat je gefinisht bent een waanzinnig bierpakket van de brouwer. En om de prestatie extra in het zonnetje te zetten: de Brewery Run medal!

Kies je afstand!

Ga je voor de 5 km of ga je voor 10 km? Welke afstand het ook is: wij zorgen voor een fantastische route die jou langs alle hotspots van de stad brengt. En uiteindelijk laat finishen bij een brouwerij. Je ontvangt een aantal dagen van tevoren de route per mail dmv een gpx bestand en een google my maps link.

Welke stad ga jij proeven?

Kies de stad uit die jij en je hardloopbuddy willen proeven! Ga je voor je eigen stad of ga je een nieuwe stad ontdekken? Of ben je zo dorstig en ga je voor meerdere steden?

Klaar voor de start!

Elke route in elke stad start vanaf de Brouwerij.

What’s in your ticket?

Een kant en klare route die jou langs alle hotspots van de stad brengt. Als beloning een waanzinnig bierpakket waar je je vingers bij aflikt en een unieke medaille. En niet te vergeten: support van onze breweries! Kortom: een beleving die je niet wilt missen!

Schrijf je in!

Scoor je ticket via onderstaande button en ga een unieke en sportieve beleving tegemoet.

SCOOR JE TICKET

 

Kies jouw stad!

 

3

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Organisator

De Brewery Run is powered by Brewery Run VOF.