Brewery Run Haarlem

28 November 2021

Brewery Run Haarlem

Nieuwe datum, 28 november!!

Helaas kon 29 augustus vanwege de coronamaatregelen de Brewery Run Haarlem niet door gaan. Maar gelukkig hebben wij een nieuwe datum gevonden, zondag 28 november!!

Brewery Run Haarlem

We gaan naar Haarlem! Wil jij ook gezellig met elkaar lopen, onderweg proosten en achteraf een dik verdiend biertje drinken bij de Jopen Tap Room? Dan mag je deze run niet missen!!

Verjaardag van Haarlem

Haarlem viert dit jaar haar 776 jarige bestaan. Met de Brewery Run vieren wij de verjaardag van Haarlem gezellig mee! De hele week zijn er activiteiten rondom de verjaardag van Haarlem en met de Brewery Run sluiten wij deze week feestelijk af!

Een unieke hardloopbeleving

Dat is waar het om draait bij de Brewery Run. Oftewel een mooie route lopen door de stad en proeven van het lokale bier. We lopen, we stoppen, we proeven en lopen weer door. Om uiteindelijk bij de laatste brouwerij aan te komen en daar te proosten op de fantastische run die we met elkaar hebben gehad.

Loop op je eigen tempo

Aan de hand van jouw eigen tempo kies je een tempogroep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kun je optimaal genieten van deze geweldige ervaring! De route is ongeveer 10KM en onderweg wordt twee keer gestopt om bij te komen en de energie weer bij te vullen met een lokaal gebrouwen biertje.

Busticket

De start en de finish zijn bij de Jopen Tap Room. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is Station ‘Haarlem Spaarnwoude’ op ongeveer 2km loop afstand het dichtstbijzijnde treinstation. Omdat we natuurlijk al gaan hardlopen heb je misschien geen zin om ook nog naar de start en uiteindelijk ook weer terug naar het station te lopen. Daarom bieden wij een retour ticket voor de pendelbus aan die speciaal voor het evenement heen en weer rijdt. Dit ticket kost €5,- en kun je toevoegen bij het kopen van je startbewijs.

Kom je met de auto, fiets of brommer, dan kun je gratis parkeren rondom de Jopen Tap Room.

Meer runs

Wil je op toffe unieke plekken komen en nieuwe lokale bieren ontdekken? In 2021 & 2022 zijn we te vinden in veel grote steden in Nederland. Hou de agenda, website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en events!

Schrijf je in!

Scoor je ticket via onderstaande button en ga een sportieve beleving en proeverij aan!

Dit evenement is een social run. Hiervoor is geen testbewijs nodig (zolang de maatregelen dit toelaten).

Agenda

 

3 Oktober 2021

Brewery-/ Wine Run XL Den Haag 

28 November 2021

Brewery Run Haarlem

19 December 2021

Brewery Run Rotterdam ‘X-mas Edition’

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Organisator

De Brewery Run is powered by Brewery Run VOF.