Brewery Run Delft “Beers & Balls”

19 juni 2021

Brewery Run Delft

Brewery Run Delft ‘Beers & Balls’

Eindelijk, eindelijk, eindelijk mogen we weer!! Er mag weer met 30 personen samen worden gesport. En daar haken wij gelijk op in met de Brewery Run Delft ‘Beers & Balls’ op zaterdag 19 juni. Wil jij ook weer gezellig met elkaar lopen, onderweg proosten en achteraf lekker op het terras zitten met een biertje en bitterballen? Dan mag je deze run niet aan je voorbij laten gaan!!

Een unieke hardloopbeleving

Dat is waar het om draait bij de Brewery Run. Oftewel een mooie route lopen door de stad en proeven van het lokale bier. We lopen, we stoppen, we proeven en lopen weer door. Om uiteindelijk bij de laatste brouwerij aan te komen en daar te proosten op de fantastische run die we met elkaar hebben gehad.

Loop op je eigen tempo

Aan de hand van jouw eigen tempo kies je een tempogroep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kun je optimaal genieten van deze geweldige ervaring! De route is ongeveer 10KM en onderweg twee keer om even op adem te komen en de energie weer bij te vullen met een lokaal gebrouwen biertje.

Meer runs

Wil je op toffe unieke plekken komen en nieuwe lokale bieren ontdekken? In 2021 & 2022 zijn we te vinden in veel grote steden in Nederland. Hou de agenda, website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en events!

Schrijf je in!

Scoor je ticket via onderstaande button en ga een sportieve beleving en proeverij aan!

Agenda

 

19 juni 2021

Brewery Run Delft ‘Beers & Balls’

29 augustus 2021

Brewery Run Haarlem

Oktober 2021

Brewery-/ Wine Run XL Den Haag ‘Oktoberfest editie’

November 2021

Wine Run Dordrecht

December 2021

Brewery Run Rotterdam ‘X-mas Edition’

Eigen risico

De minimum leeftijd van deze run is 18 jaar. Ook is deelname geheel op eigen risico. Check voor meer info de Algemene Voorwaarden

Organisator

De Brewery Run is powered by Brewery Run VOF.